Referenties

Hieronder leest u een aantal referenties over Mustafa Sehic en SCATS. Wilt u ook een referentie geven of meer weten?

Neem dan contact op.

Nektarios Cabouctzis - HPE Belgium

"Ik ontmoette Mustafa bij een gezamenlijke klant en daar hebben we goed samengewerkt. Mustafa steekt veel tijd en moeite in z'n projecten. Hij krijgt iedereen rond de tafel en heeft veel doorzettingsvermogen. Hij boekt snel resultaat. Ook technisch gezien is hij erg sterk. Hij weet waarover hij spreekt, hij heeft dan ook uitgebreide ervaring met grote SAP-projecten."

Milan Kovacevic - CGI Nederland

"Mustafa was mijn collega bij CGI. We hebben uitstekend samengewerkt als projectmanager en SAP-consultant. Hij kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Ook in een zeer drukke privéperiode heeft hij steeds tijd gevonden om anderen te helpen. Op technisch gebied hebben zijn kennis en ervaring enorm geholpen. Deadlines wist hij steeds te halen. En als persoon is hij prettig in de omgeving. Gedreven en communicatief. Iemand die eerst alles grondig checkt, voordat hij iets roept."

Paul ten Hove - 10hove

"Degelijk, betrouwbaar, afspraken nakomen, alles op tijd af √©n goed. Dat zijn de eerste dingen die bij me opkomen. Mustafa is iemand die met een glimlach zijn werk doet. Hij weet wat erbij komt kijken om dingen in systemen te doen. Als iets niet werkt, heeft hij de ervaring om met alternatieven te komen. Bovendien heeft Mustafa ook de technische know-how om te weten hoe dingen uitgevoerd moeten worden."  

Peter Turien - XCLR8

"Ik heb de samenwerking als professioneel ervaren. Mustafa is een door de wol geverfde SAP NetWeaver-consultant en een prettige open collega."  

Joachim Stael - XCLR8

"Mustafa is een zeer ervaren senior SAP Technology Consultant, die naast technisch installatiewerk ook uitstekend een document kan schrijven. Zijn kennis en ervaring binnen het SAP-domein is breed en uitgebreid. De laatste jaren heeft hij zich ook verdiept in bijvoorbeeld SCM/APO en Solution Manager, specifieke producten binnen het SAP-portfolio. Communicatieve vaardigheden en proactiviteit zijn uitstekend op orde, hij luistert goed, snapt de opdracht snel en geeft terugkoppeling. Zijn inzet, flexibiliteit en commitment aan zijn opdracht zijn hoog."

Director Global IT - multinational Consumer Products industry

"Mustafa is a hardworking professional who will go the extra mile at the right moments to make your project successful; weekends, late hours, he will take care of it. He has a broad knowledge about the possibilities and tools of the SAP Basis suite. His knowledge is not limited to technical database knowledge, but he is also providing extensive advice about landscaping and release management strategies."